Nu startar Clarion en helt ny miljövänlig gymstandard där energin som produceras under träning tas tillvara på i elnätet. Clarion Hotel Sign är först ut med den nya standarden. När gästerna tränar konditionsträning reduceras, återvinns och förnyas energi tack vare den nya utrustningen. Satsningen är ett resultat av Clarions hållbarhetsarbete samt baserat på gästernas feedback.

De nya Artis Renew-träningsmaskinerna från Technogym som finns på hotellet tillvaratar den energi som produceras och skickar ut det i elnätet. Mixen av utrustning är det senaste inom gymteknik med Athletic Performance utrustning som tex. Skillmill. Dessutom introduceras det nya gruppträningskonceptet Omnia (Move Train Play).

– Gymmet är en oerhört viktig plats för våra gäster, framför allt för våra affärsresenärer som behöver en plats att ladda upp, varva ner eller utmana sig själva på, säger Henrik Berghult, Senior Vice President Clarion Hotel. Att investera i elförsörjande maskiner går helt i linje med vårt viktiga miljö- och hållbarhetsarbete, sammanfattar Henrik.

På Clarion Hotel Sign har den berömda husarkitekten Wingårdhs ritat det nya gymmet. Hälsa, välmående och en aktiv livsstil är ett signum för Clarion Hotel Sign där de, utöver denna satsning, även erbjuder gratis ledarledda löp- och cirkelträningspass två gånger i veckan. Såväl hotellgäster, kollegor och Stockholmare är välkomna att deltaga. Även samarbete med personliga tränare finns.

– Vi tror på att träning skapar motivation och energi, säger Jessica Norgren, VD på Clarion Sign. Och visst är det härligt att träna när man vet att man bidrar till en bättre värld?, avslutar Jessica.

Hotellgymmet är öppet alla dagar i veckan, dygnet runt. Gymmet är även tillgängligt för spagäster på Selma City Spa och för allmänheten. Kontakta Clarion Hotel Sign för mer detaljer.